Big Rivers Festival

Wij zijn initiator en uitvoerend producent van het Big Rivers Festival in Dordrecht. Zo leveren wij voor dit alsmaar groeiende muzikale en culturele evenement de festivaldirectie. Ook verzorgen wij het grootste deel van de voorbereiding en de uitvoering van dit geweldige feest.

Heartbeat of Rotterdam (Marathon Rotterdam)

Sinds 2010 kun je met een gerust hart de Rotterdam Marathon een “muzikale” marathon noemen. In opdracht van Like2Run (organisator van de marathon) verzorgt Bas de Zwart Evenementen muzikaal vermaak voor atleten en publiek. Onder de naam “Heartbeat of Rotterdam” vind je langs de route op 42 locaties bands, DJ’s, blaas- en slagwerkorkesten. Voor de lopers een enorme stimulans om een dergelijk zware uitdaging te volbrengen. Voor ons een enorme logistieke klus. Dankzij onze ervaring is dit een jaarlijkse uitdaging van jewelste geworden.

 

Sinds enkele jaren hebben wij ook de opdracht om de lopers van de Bruggenloop Rotterdam, CPC Den Haag, Vredesloop Den Haag, Ladiesrun Rotterdam, Ladiesrun Utrecht te ondersteunen, door het plaatsen van muzikale acts op diverse locaties langs de routes. Sinds 2016 zijn daar de Urban trails Rotterdam en Den Haag bijgekomen. Bas de Zwart Evenementen is dus met recht specialist te noemen in het muzikaal ondersteunen van loopevenementen.

 

Kerstmarkt Dordrecht

 

De afgelopen jaren werd Bas de Zwart Evenementen nauw betrokken bij de grootste kerstmarkt van Nederland. De gemeente Dordrecht geeft onder meer ons de opdracht om de entertainment en de uitvoering hiervan te verzorgen. In 2015 trok de Kerstmarkt Dordrecht maar liefst 450.000 bezoekers.

Bach Festival Dordrecht

Het Bach Festival werd in 2010 voor de eerste maal georganiseerd in de oudste stad van Holland, Dordrecht. Zowel binnen als buiten, in concertzalen en kerken werden meer dan 70 concerten gehouden in 10 dagen tijd. Het festival werd een enorm succes. Bas de Zwart Evenementen was  de uitvoerend producent van het festival in het eerste jaar en ook voor de tweede editie in 2012. Voor de editie 2014 hebben we de ticketing en de vrijwilligers- coördinatie verzorgd, in aanloop naar en tijdens dit prestigieuze evenement. In 2016 nam Bas de zwart Evenementen als uitvoerend producent Drechtsteden en de buitenconcerten in Dordrecht voor zijn rekening, daarnaast natuurlijk ook weer de coördinatie van vrijwilligers.