Bas Entertainment

Op radio en tv worden we overladen met artiesten: swingend, feestend, chique, stijlvol, populair of klassiek. Al die stijlen trekken aan ons voorbij. We hebben er een mening over en er een gevoel bij, het is een grabbelton vol emoties. Maar wat als we nu een specifieke stijl, taal of emotie zoeken? Welke muziekstijl is het meest geschikt voor uw evenement: verjaardag, jubileum, huwelijk, receptie of herdenking? Welke band of muziekgezelschap vertolkt precies die muzikale emotie die u zoekt? Dit vraagt om ervaring en inlevingsvermogen. Bas Entertainment is u hierbij behulpzaam. Wij geven u een advies op maat, ingegeven door jarenlange ervaring en een nooit aflatende interesse in nieuwe (muzikale) aanbieders op de markt.

Programmeren van evenementen en festivals

 

Bas Entertainment programmeert voor meerdere grote evenementen. Zo werken wij voor de Rotterdam Marathon, Dordt op je Bord, Big Rivers Festival en De Dordtse Kerstmarkt. Organisaties die een geweldig evenement neerzetten, maar die moeite hebben met de juiste programmering, kunnen wij van dienst zijn. Met onze kennis en ervaring (en uitgebreide databestand) voorzien wij uw evenement van een compleet, op uw wensen afgestemd, programma.

Wij verzorgen het complete pakket voor muzikale evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, uitvaarten, herdenkingen, tuinfeesten, privéparty’s, Koningsdag-evenementen, Kerst- en Nieuwjaarsfeesten en Sint Nicolaas-evenementen. Wij zijn muzikaal partner van Like2Run (organisator van de belangrijkste loop events in Nederland) en Fles & Mes Catering

Onze werkwijze

  • U neemt contact met ons op
  • Wij spreken met u uw activiteit door. We praten over uw gasten: wie zijn zij eigenlijk? Leeftijd, achtergrond, voorkeur: wat vinden zij over het algemeen leuk? Maar ook: wat wilt u uitstralen? Wat is uw boodschap?
  • Natuurlijk vragen wij u ook naar uw budget? Aan de hand van deze input gaan wij voor u op zoek.
  • Met uw gegevens als leidraad doen wij u een voorstel, passend binnen de door u gestelde eisen en verlangens. Wij kunnen iedere, door u gewenste, artiest boeken. Maar wij kunnen u misschien ook andere – en wellicht meer originele – alternatieven aandragen. Onze know how van de markt zorgt er in ieder geval voor dat wij voor u scherpe condities kunnen bedingen.
  • Bij een akkoord contracteren wij de artiest voor u en nemen alle handling met betrekking tot het optreden van u over.
  • Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de technische voorbereiding en afhandeling. Zo heeft u in ieder geval uw handen vrij om aan andere zaken te besteden.